Menu Nytårsaften 2024
Menuer skal bestilles senest d 20/12 kl 18 På mail(lonniethygesen@gmail.com) eller sms (31563132)
Maden kan hentes den 31/12 mellem kl 11 og 13.30
Der følger en beskrivelse med menu, så i ved hvordan, maden skal anrettes og varmes.
Menu
Forret: Tapas med: Lakseterrin med krydderurte dressing, røget mørbrad med ærte pesto, hvidløgs bagte rejer med chilimayo, frisk bagt brød og smør.
Hovedret: Kalvemørbrad med whiskysauce. Dertil kartoffeltærte, spidskålssalat med ærter og goma dressing, samt en grøntsags saute.
Dessert: Sarah Bernard, brownie med flødebolleskum. Panna cotta med lakridskaramel og hindbær
Ost: Taleggio med syltede figner, vesterhavs ost med rødvins syltede valnødder, brød og smør
3 retter: 425,-
4 retter: 455,-