Menu Nytårsaften 2024

 

 

Menuer skal bestilles senest d 20/12 kl 18 På mail(lonniethygesen@gmail.com) eller sms (31563132)

Maden kan hentes den 31/12 mellem kl 11 og 13.30

Der følger en beskrivelse med menu, så i ved hvordan, maden skal anrettes og varmes.

Menu

 

 

Forret: Tapas med: Lakseterrin med krydderurte dressing, røget mørbrad med ærte pesto, hvidløgs bagte rejer med chilimayo, frisk bagt brød og smør. 

 

Hovedret: Kalvemørbrad med whiskysauce. Dertil kartoffeltærte, spidskålssalat med ærter og goma dressing, samt en grøntsags saute.

 

Dessert: Sarah Bernard, brownie med flødebolleskum. Panna cotta med lakridskaramel og hindbær

 

Ost: Taleggio med syltede figner, vesterhavs ost med rødvins syltede valnødder, brød og smør

 

 

3 retter: 425,-   

4 retter: 455,-