Sammensæt din/ jeres egen julemenu
Vælg mellem:/ pris pr pers, min 10 cov
(med forbehold for pris ændringer)
Sild med hjemmelavet karrysalat 28,-
kryddersild med løg og kaper 25-
Senneps-sild med løg og kapers. 25,-
1 fiskefilet ( skal lunes) med citron og hjemme lavet remoulade. 38,-
1/2 æg pyntet med hjemmelavet mayonnaise og rejer 28,- (uden rejer 20,-)
Rejer med hjemmelavet mayonaise og citron 35,-
Varm røget lakse rillette med syltede rødløg 34,-
Røget Fanø laks med ærtepesto 46,-
Medister med hjemmelavet rødkål 25,-
Confiteret andelår med rødkål 65,-
Andebryst med spidskålssalat 45,-
Ribbensteg( ca 100g, skal lunes) med rødkål 35,-,
Leverpostej fra Højer(ca 60 g) med bacon og hjemme syltede rødbeder 32,-
2 frikadeller 28,-
Kartoffelsalat ( ca 1,5 dl) 15,-
Rødkålssalat med mandariner 20,-
Roastbeef( 3 skiver) med remoulade, peberrod og ristedeløg 35,-
Røget okse med mild chili mayo og syltede rødløg 39,-
Hønsesalat rørt med bacon og marinert svampe 39,-
Mørbradbøf( ca 60 g) med champignon a la creme 44,-
Glaseret hamburgerryg( ca 100g) 25,-
julehvidkål eller grønlangkål ( ca 1 dl) 20,-
1 tartelet med høns i asparges 20,-
Ris a la mande( ca 2 dl) med kirsebærsauce 34,-
Panna cotta med kirsebærsauce 34,-
3 danske oste med druer og hybenmarmelade 55,-
Rugbrød, brød og smør 30,-
Lidt men godt, min 6 cov
- Senneps-sild med løg og kapers
- Æg og rejer med mayo
- Varm røget lakse rillette med syltede rødløg
- Andebryst stegt med honning og soya
- Råmarineret rødkålssalat
- Brie med druer, eller ris a la mande med kirsebærsauce
Pris pr pers 169,-