Sammensæt din/ jeres egen julemenu

 

 

Vælg mellem:/ pris pr pers, min 10 cov

(med forbehold for pris ændringer)

Sild med hjemmelavet karrysalat  28,-

kryddersild med løg og kaper  25-

Senneps-sild med løg og kapers. 25,-

1 fiskefilet ( skal lunes) med citron og hjemme lavet remoulade. 38,-

1/2 æg pyntet med hjemmelavet mayonnaise og rejer  28,- (uden rejer 20,-)

Rejer med hjemmelavet mayonaise og citron 35,-

Varm røget lakse rillette med syltede rødløg 34,-

Røget Fanø laks med ærtepesto  46,-

Medister med hjemmelavet rødkål  25,-

Confiteret andelår med rødkål 65,-

Andebryst med spidskålssalat 45,-

Ribbensteg( ca 100g, skal lunes) med rødkål  35,-,

Leverpostej fra Højer(ca 60 g) med bacon og hjemme syltede rødbeder  32,-

2 frikadeller  28,-

Kartoffelsalat ( ca 1,5 dl) 15,-

Rødkålssalat med mandariner 20,-

Roastbeef( 3 skiver) med remoulade, peberrod og ristedeløg  35,-

Røget okse med mild chili mayo og syltede rødløg 39,-

Hønsesalat rørt med bacon og marinert svampe 39,-

Mørbradbøf( ca 60 g) med champignon a la creme  44,-

Glaseret hamburgerryg( ca 100g)  25,- 

julehvidkål eller grønlangkål ( ca 1 dl)  20,-

1 tartelet med høns i asparges  20,-

Ris a la mande( ca 2 dl) med kirsebærsauce  34,-

Panna cotta med kirsebærsauce 34,-

3 danske oste med druer og hybenmarmelade 55,-

Rugbrød, brød og smør 30,-


 

Lidt men godt, min 6 cov

  • Senneps-sild med løg og kapers
  • Æg og rejer med mayo
  • Varm røget lakse rillette med syltede rødløg
  • Andebryst stegt med honning og soya
  • Råmarineret rødkålssalat
  • Brie med druer, eller ris a la mande med kirsebærsauce

Pris pr pers 169,-