Priserne er ved min. 10 cov( der skal bestilles min 10 cov), I kan selv hente maden, eller i kan få den leveret, Levering i Varde kommune 250,- flg post nr i Esbjerg 6700, 6705, 6710, 6715 =300,- Levering til øvrig = 15,- pr kørte km n
Ved evt afbestilling/ justering i antal bestilte cov gælder flg. : ved afbestilling/rettelser 8 til 3 dage før levering. Der betales der 50% af coc prisen. Ved rettelser/ afbestillinger 2 til 0 dage før, så betales der 100% af cov prisen
OBS
Bestilles der til mindre end 10 personer, er der et tillæg på 10%
Buffet 1 (min 10 pers)
Spinat roulade m/ rejer
Svinekam stegt m/ citron og honning
Citron skysauce
Marineret kartoffelsalat
Oksefilet stegt i øl
Skysauce, smagt til med øl
Krydder bagte kartofler
2 slags salat m/ dressing
Brød og smør
Panna cotta og brownies
Pris pr pers 289,-
Buffet 2 (min 10 pers)
Ovnbagt laks, marineret i soya og ingefær
Oksefilet stegt m/ hvidløg og rødvin
Rødvinssauce
Krydder bagte kartofler
Svinemørbrad stegt m/ barbecue
Fløde barbecue-sauce
Flødekartofler m/ porre
Pastasalat m/ kylling
2 slags salat m/ dressing
Brød og smør
Hindbær/marcipan tærte med creme fraich
Pris pr pers 291,-
Buffet 3 ( kold tapas buffet) min 10 pers
Pesto marineret rejer
Spinat roulade m/ laks og flødeost
Små krydderede frikadeller(kan evt lunes)
Røget svinemørbrad m/ syltede løg
Serrano skinke m/ artiskokke
Nøddespegepølse m/ soltørrede tomater og chilimayo
Kyllingsalat m/ mango chutney
bulgursalat
2 Slags ost med druer
Brød og smør
Pris pr pers 225,-
Buffet 4 ( min 10 pers)
Tunmousse m/ rejer
Appelsin stegt nakkefilet
Appelsinskysauce
Oksefilet stegt m/ pesto
Fløde pestosauce
Pastasalat
krydder bagte kartofler
Bagt kartoffelmos m/ urter
2 slags salat m/ dressing
brød og smør
Pris pr pers 275,-
Buffet 5 ( min 10 pers)
Tarteletter m/ høns i asparges
Oksefilet
Frikadeller
Kartoffelsalat
Svinemørbrad stegt m/ soya, hvidløg og chili
Flødekartofler m/ porre
Pastasalat
2 slags salat m/ dressing
Brød og smør
Citron fromage
Pris pr pers 289,-
Buffet 6 (min 10 pers)
Røget svinemørbrad m/chili mayo og marinerede artiskokker og semi dried tomater
Oksefilet stegt m/ barbecue
Fløde barbecue-sauce
Hvidløgs bagte kartofler
Kyllingbryst stegt med serrano og pesto
Fløde pestosauce
Pom Anna (kartofler i tyndeskiver bagt i lag med smør og løg)
Bulgursalat
2 slags salat m/ dressing
Brød og smør
Chokoladekage m/ hindbærcreme
Pris pr per 298,-
Buffet 7 ( min 10 pers)
Chili og honning bagt laks
Kalveculotte stegt m/ urter
Skysauce
Marinerede kyllingespyd
Bulgursalat
bagt kartoffelmos m/ urter
Krydder bagte kartofler
2 slags salat m/ dressing
Brød og smør
Ferskenkage med mandler og chokolade, med creme fraich
Pris pr pers 287,-
Buffet 8 ( min 10 pers)
Sild m/ karrysalat
Æg m/ rejer
Røget laks m/ røræg
Tarteletter m/ høns i asparges
Frikadeller
Kartoffelsalat
Brød og smør
2 slags ost
Pris pr pers 249,-
Buffet 9
Glasseret skinke
Paneret kylling (skal varmes)
Flødekarfofler
2 salater med dressing
Pastasalat i creme fraich dressing
Pris pr pers 165,-
Smørrebrød ( min. 10 stk)
Smørrebrød, uspecificeret 38,- pr stk
Snitter 30,- pr stk
Håndmadder 26,- pr stk
Luxus højtbelagt smørrebrød (ektra pålæg og pynt) 60,- pr stk
hjemmebagt flutes m/ fyld 89,- pr stk
(fx kylling og bacon, laks, roastbeef, æg og rejer)